woensdag 15 mei 2013

Sneltrein halte drie!

Vandaag dus mijn dag voor...... En ja, dan ga je wel weer zenuwachtig worden. Hoe zal het deze keer gaan. Ga ik er wel goed in of is het eigenlijk nog steeds niet goed.
En het laatste is toch wel het geval. Ik blijf me dus grieperig voelen en heb ook nog steeds enorme hoestbuien. Dus ik zie de bui al wel weer hangen....
Vanmorgen dus naar de tandarts die eigenlijk een tand zou gaan vullen. Maaaaaaaaar de kies die er drie weken geleden is uitgebikt was nog steeds niet goed genezen. En na onderzoek bleek daar een stukje van mijn kaak in de weg te zitten. Dus sneetje er in, en daarna ging ze de kaak afslijpen. En toen weer netjes dicht genaaid, want ze wilde eerst kijken of het na twee dagen nu wel dicht zou gaan. Maar als ik Chemo heb kan ze beter de eerste twee weken niet in mijn mond komen. En dat niet voor mij zelf maar voor haar. Ik moet als ik hier naar de wc geweest ben ook de wc twee x doortrekken. Niet voor mijzelf maar voor de anderen hier in huis. Nu doe ik dat ook netjes maar op de wc waar ik heen ga, gaat alleen ik en manlief. De rest mag er nu niet op. Maar dat terug komen over twee dagen ging dus niet, en heeft ze er uit voorzorg toch maar een hechting in gedaan. En mijn tandvlees wat ontstoken is door de chemo heeft ze even lekker behandeld en ingesmeerd met één of ander goedje wat die ontsteking moet afremmen.
Morgen moet ik dan aan de ONC. Verpl. een recept vragen voor penicilline. Want dat geven ze altijd bij zo een behandeling als ik nu gekregen heb zei de tandarts. Maar omdat ik morgen de derde kuur krijg wil ze wel dat er even overlegd wordt welke dan het beste is. Dus die penicilline krijg is zeker.
Ik hoop ook echt dat die dan ook zijn werk goed gaat doen. En dat ik er van ga opknappen.
Zo niet, dan zal ik het er mee moeten doen.
Zo gaan we dan op voor de derde kuur. Je kunt beter een kuur moeten doen als kunstrijdster, of in de paarden sport. Lijkt me echt een leuker ding om te doen.
Dit soort kuren zijn niet echt geweldig om over naar huis te schrijven. Alhoewel ik er al aardig wat over geschreven heb op dit blog. Maar mocht het zo zijn dat jullie weer even niets van mij horen, dan ben ik even druk met mezelf.
Ieder die dit leest wens ik natuurlijk het allerbeste toe. Hopelijk goede gezondheid en vertrouwen.
Psalm 46 is ons tot grote troost. Daarom wil ik hier een gedeelte delen.

God is ons een toevlucht en vesting;
Hij is in hoge mate een hulp gebleken in benauwdheden.
Daarom zullen wij niet bevreesd zijn, al veranderde de aarde van plaats
en werden de bergen verzet naar het hart van de zeeën.
Laat haar water bruisen, laat het schuimen,
laat de bergen beven door haar onstuimigheid.
12 De HEERE van de legermachten is met ons;
de God van Jakob is voor ons een veilige vesting.

2 opmerkingen:

Joke Vermanen zei

Ja die Psalm hebben wij deze week ook al gelezen inderdaad. Wat staan er ook veel grote troostwoorden in de Bijbel. Het mooie boek van God's woord.
En zoals we vanmiddag al zeiden, het geeft niks als je eens nergens een uitkomst ziet. God is er voor je ook als dat niet zo voelt. Maar het kan verdraaid moeilijk zijn!

Elizabeth zei

Oh... Joke als we dat toch niet konden geloven...wat zou het dan nog onzekerder zijn allemaal.
Heel veel sterkte ook deze komende periode en heel veel troost en vertrouwen toegewenst.