donderdag 20 maart 2014

Goed gekeurd voor een jaar!

Dat was weer even spannend gisteren. Eerst moest ik onder de pletmachine. Wat in het geheel erg onprettig was. Maar het is voor het goede doel, dus tanden op elkaar en concentreren op wat anders. Dan wachten tot de radioloog er naar heeft gekeken en wachten of je een briefje mee krijgt, want dan is het goed. En ja hoor, we kregen het begeerde briefje mee!
Dan moet je nog naar de mammacare verpleegkundige die vervolgens je het hemd van het lijf vraagt. En een onderzoek. Nu heb ik veel oedeem in mijn borst en arm, schouder. Daar krijg ik oedeemtherapie voor. Alleen helpt dat niet echt. Ik krijg steeds meer pijn en kan ook steeds minder doen met die arm. Nu komt dat als late reactie op de bestraling. Bij sommige mensen komt dat voor en ik ben de gelukkige! Joepie!
Maar gelukkig is daar wel een behandeling voor die ik nu zal gaan krijgen.
Wel erg intensief want het houd in dat ik tenminste 6 weken elke dag nar Hoogeveen moet om daar 2 uur in een hogedruk ruimte te gaan zitten met een masker op waardoor 100% zuurstof komt. Ze noemen het hyperbare zuurstoftherapie
 Er is ook site over waar je zou kunnen lezen hoe het in zijn werk gaat. Ik weet nog niet wanneer het gaat beginnen maar dat kan al snel zijn.
www.ivhg.nl is de site.
Ik hoop dat het mij inderdaad gaat helpen en we geven het verder maar gewoon over in Gods hand.
We zijn God ook erg dankbaar dat het tot nu toe verder best goed mag gaan, buiten de ongemakken. Er is geen nieuwe tumor gekomen en we gaan dan ook dit nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet.

2 opmerkingen:

Joke Vermanen zei

God is groot!

Elizabeth zei

Joke...wat fijn om dit te lezen allemaal....Ik krijg er tranen van in mijn ogen.
Ik hoop zo op een goed jaar voor jou en jullie allemaal.
Moge de Here jullie zegenen.
Ik bewonder je moed en geloofsvertrouwen.