donderdag 6 juni 2013

De vierde is er in.


Nu dat was me wat vanmorgen hoor. Eerst moest dus geprikt worden, dus op zoek naar een goede ader. En laat dat nu in één keer lukken? Dus dat zal in ieder geval mee. Dan moeten wachten op de uitslag. Was deze keer wel spannend door wat er gisteren voorspeld werd. Dus dan is een half uur lang. Maar ach daar kan ook nog van alles in gebeuren. Dus ik vragen om geprikt te worden op de bloedsuiker. Jaja, en toen was het: 18,8! Nog nooit zo hoog gehad. En met ontbijt van yoghert zonder suiker. Wel met een glimepiride 3mg  tablet. Verder alleen koud water op. Dus ja, dat werd overleggen met de internist en gelijk voor morgen een afspraak met de huisarts! Gaan we weer....
Ik kreeg toen 4 eenh. insuline geprikt. En toen was inmiddels de uitslag binnen en mijn waardes waren dus eigenlijk heel heel goed! Voor niets in de zenuwen gezeten.
Dus toen wachten op het leuke medicijn. Docetaxel wat weer gecontroleerd moest worden of het aangepast was i.v.m. het afvallen van mij. Maar het was goed dus het kon er in. Ook dat zou goed gaan ware het niet dat je dan wel het juiste kraantje moet open zetten. Dus ik zeg op een gegeven moment: als je nu komt kijken of mijn bloeddruk goed is dan zou ik toch eerst het juiste kraantje open zetten anders weet je nog niets..... Dus ja, dat werd een kwartier later klaar. Maar om twaalf uur zat alles er weer in en kon ik weer bellen naar huis. Dus kwam Casper er weer aan om me op te halen. Nu even snel een stukje schrijven en dan plat op de bank.....bijkomen. Morgen de huisarts en dan weer afwachten hoe ik deze kuur door ga komen.
Hier boven weer een kaart voor de vierde kuur en als je goed kijkt kun je zien dat hij ook echt voor de vierde kuur is gemaakt! Dat zijn zo van die details die eerst niet opvallen maar dan ineens valt je oog er op.

2 opmerkingen:

Marjo zei

Gelukkig een goede ader, mag ook wel eens..... 4 ie insuline is niks.... hier werd een tijdje 24 ie geprikt, mogelijk dat je morgen dagelijks bloed moet prikken en insuline, zo iomt het sneller onder controle, insuline hoeft niet voor altihd te zijn...... ik ben daar het bewijs van. Succes morgen.

Joke de Ruijter zei

Nee, dat klopt. Ik ga zeker je dieet volgen dus tegen die tijd nog even meer informatie waar ik kan zijn. Maar eerst dit deel van mijn reis volbrengen.